de volgende reis:
19 december 2016
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-702
DE ONTDEKKINGS REIS

Met veel enthousiasme heet ik je welkom op het congres ‘De ontdekkingsreis’. Het idee hiervoor is ontstaan na het schrijven van een boek over energiemanagement in organisaties; organisaties in essentie. Dit komt in het najaar uit. En omdat woorden niet zo sterk zijn als ‘zelf ervaren’ is er dit ‘ervarings’-congres.

Mijn vak is mensen, teams en organisaties te begeleiden op het niveau van de essentie. In de praktijk heb je ervaringen en maak je keuzes in je leven en werk. Vanuit de psychologie kun je dit goed uitleggen. Achter de praktijk, je functie en je karakter zit jij, wie je in wezen bent. In een bedrijf is dat waar het team of de organisatie in essentie voor staat. Om op dit niveau mensen in het bedrijfsleven te begeleiden werk ik met alle disciplines die je tijdens dit congres kunt ervaren. Bij team- en organisatieontwikkeling, werk ik graag samen met mijn collega Frans van Weeren.

Annelita Reinders


Annelita Reinders
Coach, docent intuïtieve ontwikkeling en auteur.

Al sinds mijn studie ben ik bezig met het thema’s ‘leven’ en ‘bedrijfsleven’. Jezelf verwezenlijken in de maatschappij. Sinds 2002 heeft zich dat vertaald in S-Sent Essence in Work. Daar vanuit begeleid ik op essentieniveau mensen, teams en organisaties. Mijn inzicht heb ik ontwikkeld als student en docent aan het Centrum voor Leven en Intuïtie, mijn voormalige telecombedrijf TelView en als organisatieadviseur en coach. Dit is de basis geworden van mijn boek ’Energiemanagement’, wat weer ten grondslag ligt aan dit congres.


Mijn passie:

De rol van energie en intuïtie in leven, werk en organisaties. Oftewel hoe mensen zich verwezenlijken.